• Betala säkert med Swish, faktura eller kort!
  • Vi skickar din order inom 24h!
  • Frakt 59kr - Fraktfritt på alla ordrar över 999kr!
  • Åldersgräns - 18 år!

Välkommen till Piptobak – Din butik för Pipor och Tillbehör!

Letar du efter kvalitetspipor och tillbehör från de främsta varumärkena? Då har du kommit till rätt ställe. Piptobak.se är din dedikerade butik när det gäller allt som rör pipor. Oavsett om du är en erfaren samlare eller nybörjare inom pipvärlden, så har vi något för dig.

Varför välja oss? Vi står för mångårig expertis och passion för tobak. Vårt sortiment omfattar noggrant utvalda pipor i olika prisklasser för att tillgodose alla smaker och budgetar. Oavsett om du föredrar en klassisk design eller något mer unikt och modernt, har vi pipor som kommer att fascinera dig.

Men vi erbjuder inte bara pipor – vi erbjuder en komplett upplevelse. Utforska vårt omfattande urval av tillbehör som kompletterar din pipa perfekt. Från eleganta pipverktyg som förbättrar din rökupplevelse till stilfulla askfat och praktiska läderväskor för att hålla dina värdesaker säkra – vi har allt du kan tänkas behöva.

Vi är stolta över att kunna påstå att vi har Sveriges bredaste utbud av pipor och tillbehör. Vår passion för pipor har drivit oss att sammanställa en kollektion som representerar det bästa inom pipvärlden. Oavsett om du är ute efter en tidlös klassiker eller något mer nyskapande, finns det en pipa för dig i vårt sortiment.

Så varför vänta? Utforska vårt sortiment, hitta din perfekta pipa och komplettera den med våra förstklassiga tillbehör. Piptobak.se är din pålitliga partner när det gäller pipor och tillbehör av högsta kvalitet. Gör din pipupplevelse komplett med oss. Välkommen till Piptobak.se!

Senaste produkterna

549 SEK
749 SEK
449 SEK
449 SEK
749 SEK